Gezocht: Huisdier van het jaar 2022!

Al meer dan tien jaar organiseert Kidsweek de Dier van het Jaarverkiezing. Dieren met een bijzonder verhaal worden beloond met deze eretitel en een geldprijs voor een goed dierendoel. De winnaars zijn vaak wilde dieren, boerderijdieren of dieren met een beroep. Maar er lopen thuis natuurlijk ook veel bijzondere dieren rond! Daarom reiken we ook dit jaar een prijs uit aan het Huisdier van het JaarDus heeft jouw huisdier een goed verhaal of kan-ie iets wat geen ander huisdier kan, laat het ons weten!  

hoe doe je mee?

Ben jij tussen de 7 en 13 jaar en heb jij een heel bijzonder huisdier? Stuur dan een mailtje naar diervanhetjaar@kidsweek.nl en vertel daarin waarom jouw dier zo bijzonder is. Voeg ook een foto van jullie samen toe of een filmpje waarop te zien is wat jouw huisdier kan. 

Een vakkundige jury van dierenliefhebbers selecteert dan de vier mooiste/leukste/bijzonderste dieren die meedingen naar de titel Huisdier van het Jaar. Ben jij één van de genomineerden? Voer dan zo veel mogelijk campagne, want het huisdier met de meeste stemmen wint! En ontvangt een mooie prijs! 

Hier moet jouw inzending aan voldoen: 
+ Jouw naam, leeftijd, adres  en telefoonnummer 
+ Naam van jouw huisdier 
+ Foto van jullie samen  
+ Verhaaltje waarom jouw huisdier zo bijzonder is
+ Optioneel: video van de bijzondere prestatie van jouw huisdier (maximaal 1 minuut)