Over Kidsweek

Wil jij weten wat er in de wereld gebeurt? En lees je graag nieuws over dieren, sport en nieuwe films, boeken en games? Je leest het allemaal in Kidsweek. Een krant speciaal voor kinderen van 7-12 jaar.

Elke week nieuws
Als abonnee krijg je de krant iedere donderdagochtend in de bus. Elke week lees je het laatste nieuws uit Nederland en de wereld. En we bespreken nieuwe dingen, zoals boeken, films en games. Er is een speciale pagina met dierennieuws, sporten een pagina ‘raar maar waar’. In de artikelen in Kidsweek staan niet al te moeilijke woorden, maar we zijn ook niet kinderachtig. Wil je weten hoe Kidsweek eruitziet? Dat kan hier.

Meer dan nieuws
In Kidsweek lees je niet alleen het laatste nieuws. In de krant praten we je ook bij over de levens van beroemde sterren en je leest alles over de nieuwste televisieprogramma’s. En met prijsvragen kun je elke week stoere prijzen winnen. Op de achterpagina vind je elke week de nieuwste avonturen van Zoo & Zo, stripkonijn Timo en de leukste door jou ingestuurde moppen. Als lezer van Kidsweek mis je niets!

Jij aan het woord
In een krant voor kinderen, komen natuurlijk ook kinderen zoals jij aan het woord. Het testteam van lezers probeert regelmatig een product: van pindakaas tot haargel en van slagroom tot waterspeelgoed. Ook testen zij nieuwe uitstapjes: van dierentuin tot museum en nog veel meer. En op de nieuwspagina’s komen natuurlijk kinderen die in het nieuws zijn aan het woord. Verder schrijven en tekenen Kidsweek-lezers de brievenrubriek vol. Om goed te weten wat jullie leuk vinden, hebben we meedenklezers: een groep kinderen die commentaar geven op de krant én af en toe meedoen aan het testteam.

Nog geen abonnee van Kidsweek?

Probeer dan nu 6 weken Kidsweek voor maar € 3,-!

In Kidsweek lees je elke week het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, de beste moppen en natuurlijk het leukste dierennieuws!

Ga samen met je ouders naar deze site om gebruik te maken van dit aanbod.